Postpartum ondersteuning

Het krijgen van een kind is een transformerende periode, waarbij niet alleen de baby wordt geboren. Ook jij als moeder wordt herboren. En deze transitie mag je koesteren.

De eerste periode van het moederschap is een tijd waarin je ook jezelf mag laten verzorgen. Het is juist in deze kwetsbare, nieuwe periode dat rust, herstel en warmte van onschatbare waarde zijn.

Ik ondersteun je graag hierbij met postpartum behandelingen, die je zowel fysiek als emotioneel helpen herstellen en aansterken. En die bijdragen aan de hechting tussen jou en de baby. Het geeft je een moment van totale ontspanning en je eigen lijf weer voelen, waardoor je oplaad en meer energie hebt om voluit voor je baby te zorgen.

Ik ben er met liefdevolle aandacht voor jou in deze kostbare periode, zodat jij je gedragen mag voelen. En daar heeft het hele gezin baat bij.

Een zachte landing in het moederschap

Een postpartum behandeling kan er iedere keer weer net even anders uitzien. Dit hangt ook af van wat jij fijn vindt, of je eventuele klachten hebt, wanneer je bent bevallen en hoe de geboorte is gegaan.

Maar er zijn wel een aantal elementen die terugkomen. Zo begin in de sessie met een incheckmoment, ga ik met verwarmende moxa langs je rug en buik, krijg je een herstellende buikpakking met castor olie en een ontspannende massage. Meestal is dit een massage van de benen en voeten, om je weer wat meer te laten landen. Ik sluit de sessie af met fijne muziek en ruimte voor jou om te delen wat er in je omgaat.

Het is ook mogelijk om je buik te laten inbinden met een Belly Bind, welke je dan van mij te leen krijgt. Of om tijdens een sessie ook een yoni steam met heilzame kruiden te doen.

Sessie

"When you give birth, it is not just your baby that is born; in a way, you are born. Your birth as a mother. All births require celebration, treasuring, and deep care."

kimberly ann johnson

Losse behandeling

De postpartum sessie vindt bij je thuis plaats, op bed of op een massagetafel. Qua tijd duurt het circa 2 uur en ik hou er rekening mee dat je baby jou mogelijk nodig heeft. Het is wel fijn om ervoor te zorgen dat er iemand in huis is om voor je baby te zorgen terwijl jij de kraambehandeling ontvangt.

Het is ook mogelijk om meerdere behandelingen in te plannen voor een speciale pakketprijs.

€ 145,-

dit wil ik