Connect with me

Je bevalling is een heel intiem moment en de keuze wie daarbij is maak je niet zomaar. Om je wat meer op weg te helpen hierbij, vertel ik je graag wat je kunt verwachten via een gratis verkennend telefoongesprek.

Ook is het mogelijk om een vrijblijvende kennismaking met mij te plannen. Dit kan zowel online als in real-life. Kom ik bij je thuis dan reken ik hiervoor €50, wat weer verrekend wordt met mijn totale pakketprijs wanneer je voor mij kiest als jouw doula.

Vul onderstaand contactformulier in, dan hoor je doorgaans binnen 24uur van mij terug.

Heb je een vraag of wil je even iets bespreken? Reik ook dan naar me uit, ik help je met liefde verder.

verstuur

Contactformulier

Bedankt!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Werkgebied

Ik ben vooral werkzaam rondom Alkmaar, maar werk ook in de driehoek Haarlem - Den Helder - Hoorn en alles daar tussenin.

Qua werkgebied hou ik een straal van circa 30 à 40 minuten rondom mijn woonplaats Stompetoren aan.

Plaatsen waar ik geregeld kom: Alkmaar, Haarlem, Castricum, Heerhugowaard, Hoorn, Den Helder en de kleinere dorpen in de kop van Noord-Holland.

Cadeaubon

Wil je graag iemand (een deel van) mijn diensten cadeau doen? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk kraamcadeau door een postpartum behandeling cadeau te geven. Of een ontspannen zwangerschapsmassage of motherblessing. Neem vooral contact met me op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Dit wil ik!